Velkommen til Bryggens Roklub

(tidligere Roklubben SAS)

Kom og prøv roning!

Er du i alderen 10-80 år og kan svømme 500 m og har du lyst til at prøve kræfter med en sport hvor du: træner hele kroppen, forbedrer din styrke og kondition, oplever København fra vandet og bliver en del af et skønt klubfællesskab?

Så kom forbi Roklubben SAS, Rundholtsvej 95, 2300 København S tirsdag eller torsdag kl. 17:15. Vores instruktionsforløb starter tirsdag den 30. april og løber i hele maj måned. Du kan også sende en mail til rochef@roklubbensas.dk hvis du vil vide mere.

Seneste opslag

Bådedåb

De nye både bliver døbt kl. 11 på lørdag den 29. oktober. Så kan de komme med på tur.

Læs mere »

Klubtur til Tolo i april 2023

Langtursudvalget planlægger en klubtur til Tolo i uge 17, idet der reserveres 3 stk. inriggere fra søndag 23. april – lørdag 29. april 2023, begge dage inkl. Der er således 9 rosæder til rådighed. Deltagere vil kunne dele et rosæde,

Læs mere »

1. hjæpskursus lørdag den 19. november

Bryggens Roklub er værter for et førstehjælps kursus, lørdag den 19. november kl. 9 – 17.30.Vi har 8 pladser. Meld dig hurtigst muligt i aktivitetskalenderen efter princippet først til mølle. Medbring madpakke og drikkevarer. Tilmeldingen er bindende. Det koster os

Læs mere »

Standerstrygning 29. oktober

Så er det tid til standerstrygning. Kl. 11 starter vi dagen med en rotur havnen rundt, med frokostpause i B&W roklub. Husk madpakke og drikkevarer. Tilmelding på ro-kort. Sidste frist fredag den 28. oktober kl. 20 Kl. 16 stryges standeren.

Læs mere »

Åbent Hus 23. oktober kl. 10-12

Der afholdes ÅBENT HUS søndag den 23. oktober mellem kl. 10 og 12 for eventuelle nye ro-spinnere og ergometer-roere, hvor vi fortæller om klubben og vinteraktiviteterne. Klubbens medlemmer må gerne komme og “vise flaget”

Læs mere »

Kommende begivenheder