• Denne begivenhed er allerede afholdt.

GAS travetur – AFLYST

lørdag 5. juni kl. 10:30 - 15:00

Alle roklubbens medlemmer er velkomne.
Vi mødes alle på Kongelundens sydlige P-plads, hvor Fasanstien krydser Skovvej. Skovvej er forlængelsen af Kongelundsvejen.

Her går vi ad Fasanstien til trolden Bjarke Cirkelsten, lavet af Thomas Dambo, en tur på ca 2 km hver vej.
For dem der er til en kortere tur, er det muligt at køre til P-pladsen, på Fælledvej, herfra er der ca 400m.
Hvis i googler Bjarke Cirkelsten, så er der et godt oversigtskort på hjemmesiden: opdagdanmark.dk.

Efter traveturen køre vi hjem til formandinden, Hvidtjørnen 51, Dragør,
Her vil vi sammen nyde de medbragte madpakker.
Kolde drikkevarer, kaffe og kage sælges til priser, der passer sig for en støtteforening. Kontant og mobil pay.

Tilmelding senest 1. juni på mail: ilsidenius@hotmail.com eller mobil 2071 8308.

Hvis nogen har brug for et lift, evt fra Metrostation Vestamager, så kontakt mig.

På glædelig gensyn – bestyrelsen i GAS

Sisser/Inger-Lise