• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ergometer klubmesterskab

lørdag 16. marts kl. 11:00 - 23:30

Efter flere måneders mere eller mindre intensiv træning i ergometrene er det nu blevet tid til afprøve, om træningen har båret frugt. Derfor afholder vi ergometer-klubmesterskab lørdag d. 16. marts.

Der vil være et løb for ungdomsroere, et løb for damer og et løb for herrer – med tilhørende pokaler til vinderne, selvfølgelig!

Uanset klasse skal man ro så langt, man kan, i 4 minutter, og der vil blive taget hensyn til alder ud fra de officielle handicapberegninger.

Vi starter kl. 11, og når roningen er overstået, spiser vi sammen frokost.

Tilmelding sker i bookingkalenderen på hjemmesiden eller på tilmeldingssedlen på opslagstavlen i klubben senest lørdag d. 9. marts.

Vi håber at se så mange som muligt! Alle kan være med – det handler mest om at få en hyggelig dag sammen med andre medlemmer af roklubben.

Dato:
lørdag 16. marts