Nyt fra GAS

Efter 1 år uden GRILL-GAS, var det dejligt at kunne byde 34 medlemmer og gæster velkommen med en Bloody Mary på roklubbens skønne terrasse, hvor vi alle kunne sidde.

Til vores to grillmestre Mikkel og Frede, havde kajakklubben velvilligt stillet deres terrasse til rådighed. Kød og pølser var perfekt grillet og dertil blev der serveret en dejlig salatbar, tilberedt af de effektive køkkenpigerne.

Amerikansk lotteri i ny forklædning blev hurtigt udsolgt. Selskabets yngste deltager, Mio, trak med sikker hånd de vindene numre. En stor tak til Pingvino, Rema 1000 og Jysk, der var hovedsponsorer, fint suppleret af håndarbejde og vin fra trofaste medlemmer.

De traditionelle spil fodbold og dart blev afviklet på græsset, og på den nedre terrasse lancerede Jan Peter det hollandske spil, sjoelen. Spillelysten og stemningen var rigtig god. De traditionelle præmietallerkner var sløjfet, men præmier var der til de 3 bedste i hver disciplin.  

Sidst i juni stod de 2 aktive medlemmer Hanne Vinther og Mette Grau, for et nyt GAS arrangement. Jordbær og Champagne i Henley Regatta-stil. Festligt var det at mødes i den påkrævede dresscode, kjole, butterfly og sommerhat. Efter en tur med havnebussen var der sandwich, jordbær og champagne i klubben.

Mette havde skaffet fine sponsorgaver, hvor spillelysten atter var stor.

De to arrangementer har sammenlagt givet et flot overskud på 10.000,00 kr..

På bestyrelsens vegne vil jeg gerne bringe en stor tak til jer der deltog og bidrog til det flotte resultat.

I løbet af sommeren har vi også brugt lidt penge, da GAS har givet penge til sofagruppen på terrassen. Så brug vores dejlig klub og nyd udsigten fra terrassen.

På gensyn i løbet af vinterhalvåret!

Inger-Lise (Sisser)