Så starter instruktion af nye roere

Kære alle.
I år er der rigtig mange, der har ønsket sig at begive sig ud i roningen hos os. Og det er virkelig glædeligt. Fx er der indtil videre ca. 25 nye, der alle starter deres instruktionsforløb nu på tirsdag den 3.maj, kl. 17.30. Der kan nå at komme flere til inden tirsdag.

Det betyder, at der kan blive lidt trangt i bådhallen, ligesom vi kan få det positive problem, at der ikke er både nok til dem, der deltager i den almindelige roning, idet instruktionen har forrang ved mangel på materiel. Det håber jeg, at I har forståelse for. 

Hvad der sker i den kommende måneds tid, kan vi først vurdere efter tirsdag. Samme udfordring kan opstå. Her kan det være en idé evt. at ro på andre dage, hvis ikke det lader sig gøre på de faste rodage. Der vil blive reserveret både til tirsdags-instruktionen i Rokort, så vær gerne opmærksom på dette.
Mvh
Rochefen