Langtur til Tyskland, 21. – 25. september 2022

I samarbejde med roklubben ”RV Weser” i Hameln er der mulighed for 12 roere fra Bryggens Roklub at komme på langtur på floden Weser i Tyskland.

Vi ror med strømmen, fra flodens udmunding i Hannover’sch Münden til Hameln, omkring 130 km. Det er en let tur, gennem det smukke Weserbergland, et landskab præget af flotte omgivelser og bakker, der gør turen til en stor oplevelse.
Vi ror i 2- og 4-åres gig-både, sammen med nogle tyske roere fra ”RV Weser”. Der skal være mindst 1 langtursstyrmand i hver båd. Hver af de 3 rodage vil være på 30-40 km, men det beror på den konkrete ruteplanlægning, som ikke er gennemført endnu. Der er også mulighed for at planlægge en halv dag til vandring i landskabet.
Prisen inklusive overnatning (ikke telt) og transport skønnes ikke at blive højere end ca. 2.000 kr. pr. deltager. Vi tager toget sammen til og fra København (omkring 7 timer hver vej) – anden form for transport organiseres selv.
Overnatning bookes af planlægningsgruppen. Hvis du er interesseret, så skriv en mail til mariebergmann1709@gmail.com senest tirsdag den 17. maj. Angiv gerne, om du er langtursstyrmand eller ej. Hvis du aldrig har roet med to årer før, så er der mulighed at prøve Bryggens Roklubs 2-åres-gig, før vi tager afsted.