GAS travetur 5. juni

Kære GAS medlemmer 
Coronarestriktionerne er ved at lette taget i os – dejligt! Desværre er der nogle uforudsete og store udfordringer, med at kunne tage roklubbens nye hus i brug.  Byggegruppen gør hvad de kan.  Vi har derfor ikke afholdt generalforsamling, hvilket bestyrelsen er enige om, må blive når klubhuset kan benyttes.
 
Men vi vil rigtig gerne lave en travetur, LØRDAG DEN 05. JUNI MED START KL 10.30 – alle roklubbens medlemmer er velkomne.

Vi mødes alle på Kongelundens sydlige P-plads, hvor Fasanstien krydser Skovvej. Skovvej er forlængelsen af Kongelundsvejen. Her går vi ad Fasanstien til trolden Bjarke Cirkelsten, lavet af Thomas Dambo, en tur på ca 2 km hver vej.  For dem der er til en kortere tur, er det muligt at køre til P-pladsen, på Fælledvej, herfra er der ca 400m. Hvis i googler Bjarke Cirkelsten, så er der et godt oversigtskort på hjemmesiden: opdagdanmark.dk.

Efter traveturen køre vi hjem til formandinden, Hvidtjørnen 51, Dragør,  Her vil vi sammen nyde de medbragte madpakker.  Kolde drikkevarer, kaffe og kage sælges til priser, der passer sig for en støtteforening. Kontant og mobil pay.

Tilmelding senest 01jun på mail: ilsidenius@hotmail.com eller mobil 2071 8308.
Hvis nogen har brug for et lift, evt fra Metrostation Vestamager, så kontakt mig.

På glædelig gensyn – bestyrelsen i GAS
Sisser/Inger-Lise