Status

Vi har i denne uge fået en status på byggeriet fra LOGIK. De melder, at huset står færdigt og klar til indflytning kort før jul. Det er et par uger senere end aftalt, men med et 8 måneders byggeri og et godt samarbejde undervejs, kan vi godt være godt tilfredse med forløbet.

Coronaen påvirker rejsegilde, julefrokost og julestue.
Til et byggeri som vores hører et rejsegilde, hvor vi kan takke håndværkere og dem, der har skudt penge i vores projekt og hvor vi som klubkammerater sammen kan fejre vores nye hus. Det bliver desværre ikke muligt at lave sådan et arrangement – naturligvis på grund af corona og forsamlings-restriktioner.

Vi vil dog gerne sige ordentligt tak. Derfor arbejder vi sammen med bestyrelsen i BKC på et mindre arrangement hvor donorerne, arkitekten og bestyrelserne kan få en rundvisning i det nye hus og en forfriskning sammen med dem der har arbejdet på huset. Det bliver i slutfasen af byggeriet.

Julefrokosten og julestuen må vi desværre også aflyse. Vi havde håbet, at det ville kunne lade sig gøre, men vi må have en ordentlig fest til gode i det nye år, når den slags bliver muligt igen.

Til gengæld håber vi, at det i løbet af januar er muligt at samles ved eller i klubben, så vi kan skåle godt nytår og sammen markere vores nye, fælles hus og en frisk start på 2021.