Madpakketur Amager Rundt

Søndag d. 5. juli er der madpakketur Amager Rundt sammen med Roklubben Øresund. Vi mødes i Roklubben SAS kl. 9.00 og tager herefter turen gennem Slusen og videre syd om Amager. Hvis vejret tillader det, går vi i land og holder en kaffepause om formiddagen. Ellers er der frokostpause i Dragør Roklub – husk at medbringe din egen madpakke. Herfra går turen op langs Amagers østlige kyst og tilbage gennem havnen til SAS. Vi er ca. tilbage kl. 17.

Turen er på ca. 45-50 km, men der er mulighed for at dele turen op, så man kun ror enten strækningen fra SAS til Dragør eller strækningen fra Dragør til SAS.

Tilmeld dig turen i bookingkalenderen. Hvis du kun vil ro halvdelen af turen, så skriv efter dit navn om du foretrækker den ene eller den anden strækning.

Tilmeldingsfrist onsdag d. 1. juli.