Vokseværk i unironingen

Universitetsroningen har vokseværk, og det er jo glædeligt! Vi har således pt. i omegnen af 20 roere tilknyttet.

Det betyder imidlertid også, at vi i en kortere periode, dvs. her i juni måned, ser os nødsaget til at lægge beslag på alle bådene i tidsrummet tirsdag kl. 18.00-20.00. Dvs. hvis I ror før dette tidspunkt så sørg for at være tilbage med båden senest kl. 18. Det drejer sig kun om tre tirsdage, så vi håber på jeres forståelse for, at vi i denne periode må gøre noget særligt for de nye medlemmer.

Vær også opmærksom på at vi har unironing lørdage kl. 9.30, hvor der også kan være run på. Ikke nu på lørdag, naturligvis, hvor der er masser af både klar til madpakketur. Husk at tilmelde jer til turen!

Mvh Team unironing

P.s. Bestyrelsen arbejder stadig på en tilretning af reglerne jf. DFfR’s seneste retningslinjer.