COVID 19 – meldinger fra DFfR

Vi tørster alle efter at komme på vandet. Derom kan der nok ikke herske nogen tvivl. Derfor var det en glædelig nyhed, der kom fra Dansk Forening for Rosport (DFfR) den 9. april om, at vi kunne komme på vandet efter påske. Ganske vist med visse restiktioner og forbehold, som bestyrelserne i roklubberne skulle udmønte i praksis. Meldingen fra fra DFfR har vist sig at være forhastet, idet der er behov for justeringer i de anbefalinger, som udmeldingen af 9. april indeholdt. Dette fremgår af en ny melding fra DFfR også af 9. april.
Derfor holdes der indtil videre fast i, at der ikke er aktivitet i roklubben før tidligst den 10. maj. Bestyrelsen holder sig løbende orienteret om udviklingen i de anbefalinger, der kommer fra myndighederne og DFfR og vil også løbende melde ud herom. Vi håber alle på, at vi snart kan få normaliserede tilstande, men må fortsat være tålmodige.

Mvh
Bestyrelsen