Nyt klubhus i 2020

Udhængsskabet er i dag blevet opdateret med information om klubhusbyggeri og optagelse af nye medlemmer, da mange går tur ved roklubben og kigger interesseret.

Klar, parat til nyt klubhus i 2020
Roklubben SAS og Bryggens Kajak Club bygger fælles klubhus.
Logik & Co. er totalentreprenør på byggeriet, som består af to forbundne bygninger i to etager, hvor hver klub får sit eget klublokale på første sal med udsigt ud over havnen. I stuen bliver der fælles motionsrum samt bade- og omklædningsfaciliteter. Vi har store forventninger til det nye byggeri.

Klubhuset forventes at stå færdig i slutningen af 2020.

I mellemtiden har Roklubben SAS etableret et lille hyggeligt klublokale i bådehallen, så vi kan opretholde det gode sociale klubliv. Og da de fleste aktiviteter jo foregår på vandet, forventer vi ikke, at byggearbejdet kommer til at påvirke os særligt.

Vi er derfor også klar til at tage imod nye medlemmer, og holder åbent hus søndag den 26. april kl. 10.00-12.00, hvis der igen er corona virus åbent. Alle er velkomne til at høre mere om Roklubben SAS, og se hvordan vi bor og hvilke både vi har.

April 2020.