Status på byggeprojekt

Så er vi kommet lidt længere i byggeprocessen. Vi har netop fået den længe ventede byggetilladelse fra Københavns Kommune, som har været en formel bremse for at komme igang. Der er ikke de store overraskelser i byggetilladelsen bortset fra, at det nye klubhus nu vil være den eneste/første bygning med grønt tag. Den oprindelige idé med zink-tag er ikke i overensstemmelse med den seneste version af lokalplanen, og vi har ikke kunnet opnå dispensation fra den bestemmelse.
Vi er nu igang med at tilpasse projektet til økonomi og krav – en såkaldt optimeringsproces – sammen med Logik & Co, som skal være vores totalentreprenør. Forventningen er, at der i februar/marts kommer gang i den praktiske udførelse af projektet. Det vender vi i byggeudvalget tilbage med, når der foreligger noget aktuelt herom.