BKC Løbehandicap

Har du brug for et afbræk fra romaskinen, eller synes du bare, at det er sjovt at løbe, så har vores naboklub BKC (Bryggens Kajak Club) et tilbud til dig i de kommende måneder: Fra tirsdag d. 5. november vil der igen blive afholdt BKC-LØBEHANDICAP.

Tidspunkt:

Hver tirsdag fra nu af og indtil det igen er tid til at komme på vandet.

Tilmelding og mødetid:

Man tilmelder sig i BKC, omklædt, senest kl. 18.00 den første gang. Ved de efterfølgende løb bedes deltagere melde sig på startlisten i BKC mellem kl. 17.30 og 18.00.

Løbet startes kl. 18.15 og første løber bliver sendt af sted umiddelbart efter, og så gælder det om, at løbe/gå ud af Artillerivej til hellen for enden af Artillerivej (se kort på opslagstavlen i klubben).

Hvad går det ud på?

Det skal foregå så hurtigt som muligt, og du løber mod dig selv og de andre deltagere fra BKC, ARK og SAS. Det er faktisk sådan, at de fleste deltagere kommer i mål inden for 1-2 minutter, selvom der er op til 15 minutters forskel i starttiden. Denne forskel skyldes, at det ikke er alle, der er lige gode/hurtige til at løbe/gå, så man bliver sendt afsted i forhold til sin bedste tid. Det gælder derfor om at deltage så mange gange som muligt, og om at forbedre sin tid fra gang til gang. Når man så kommer i mål, får man point efter sin placering i det enkelte løb, samt ikke mindst bonuspoint, hvis man også forbedrer sin tid. Der tildeles bonuspoints (8-6-4-2 points) til de 4 første, der passerer målstregen, den enkelte løbeaften. De 3 løb, hvor man opnået færrest antal points fratrækkes – det være sig dårlig placering eller fravær. 

Distance:

Lige knap 4 km. 

Påklædning: 

Varmt og praktisk tøj og gode løbesko anbefales. Derudover kan det være en god idé at være iført en selvlysende vest, så du kan blive set på Artillerivej.

Konkurrencen: 

Dine resultater for de enkelte gange bliver lagt sammen, hvorefter der efter det sidste løb i marts, vil være fundet en vinder. 

Deltagergebyr: 

Kr. 50,00, der ubeskåret går til præmier.