Har du lyst til at ro længere ture, der også giver mulighed for at se andre rofarvande?

Så er langturene måske noget for dig.

Hen over rosæsonen er der forskellige langture, som roklubbens medlemmer kan deltage i.

Første søndag i måneden afholdes de såkaldte ”madpakketure” sammen med Øresund Roklub. Her er konceptet, at vi mødes enten i SAS eller Øresund Roklub om morgenen/formiddagen, hvorfra vi ror ud mod dagens destination. På turen holder vi en frokostpause, hvor vi spiser vores medbragte madpakker (deraf navnet ”madpakketure”). Herfra går det retur mod roklubberne. Turenes længde varierer fra ca. 20 km til små 50 km.

Madpakketurene i 2019 er følgende:

  • D. 2/6: Saltholm Rundt. Fantastisk mulighed for at spise frokost i den særlige natur på Saltholm.
  • D. 7/7: Amager Rundt. Den længste af madpakketurene (ca. 46 km) – hvor der dog er mulighed for at nøjes med at ro halvdelen af turen. Med frokostpause i Dragør Roklub.
  • 4/8: Ishøj Roklub. Rotur hvor der er mulighed for at besøge Arken eller spise is (foruden madpakken) i Ishøj.

Tilmelding til turene sker på opslagene, der løbende kommer op på roklubbens opslagstavle.

Ud over madpakketurene er der også forskellige andre langture, som slås op på opslagstavlen løbende. I øjeblikket er følgende ture på opslagstavlen:

  • D. 30/5: Tur til Struckmannparken ved Skodsborg. Traditionsrig fællestur arrangeret af københavnskredsen.
  • D. 1/6: Kanintur for nye roere samt alle andre interesserede. Tur til Trekroner Fortet med frokost og efterfølgende mulighed for at afprøve outriggerroning.
  • D. 9/6: Pinseroning. Tur for de morgenfriske hvor vi mødes i SAS kl. 03.00, ror ud af Lynetteløbet og lægger os foran Trekronerfortet for at se pinsesolen danse, når den står op kl. 04.27.