Morgenroning

Efter adskillige opfordringer forsøger vi nu med et nyt tiltag, morgenroning. For nogle vil det nok ikke være nyt, men blot en genoptagelse af en aktivitet, der har været der før.

Morgenroning er for alle, der har lyst til en effektiv rotur fra den tidlige morgenstund. Det sættes nemlig primært i værk for at tilgodese dem, som ikke har mulighed for at ro på de almindelige klubtidspunkter, tirsdag og torsdag.

Morgenroning sættes i værk fra tirsdag den 7. maj, og vil foregå tirsdag, onsdag og torsdag i det omfang, der er tilmeldinger nok til at sætte mindst én båd. Mødetidspunkt – omklædt – vil være kl. 6.30, så turen kan afsluttes senest kl. 8.00.

Tilmelding i bookingkalenderen ligesom ved rospinning.

Håber at tilstrækkeligt mange har lyst til at vise SAS-standeren fra morgenstunden fra 7. maj.

Poul