Tur til Staines

Gammelt venskab 


I efterhånden 42 år har Roklubben SAS haft British Airways Rowing Club som venskabsklub. En gang om året besøger de os her i København og en gang om året besøger vi dem i Staines.

Tidspunktet for vores besøg hos dem ligger samtidig med Staines Amateur Regatta, hvor vi som minimum deltager i et special invitation race. Og kan vi stille en 8+ eller en anden bådtype, så deltager vi også i sådan et løb.

 

Jeg har som relativ ny roer, været lidt spændt på, om de der weekender med englænderne nu også var noget for mig. Eller om det kun var for dem, der har arbejdet i SAS i gamle dage og været en del af klubben i mange år.

Til det kan jeg kun sige en ting: Alle mine forbehold blev fejet af vejen!

For englænderne ønsker at møde deres venskabsklub og som medlem af Roklubben SAS, så gælder det altså både dig og mig. Og vi plejer at have nogle muntre stunder sammen!

 

Sidste år var jeg så med i Staines for første gang og det var helt vidunderligt! Desværre var vi kun 3, der var klar til at ro kaproning, så selve regattaen blev udelukkende med deltagelse af Vibe mod Gurli fra BA, i singlesculler. Det blev uafgjort. Men det skulle ikke ødelægge humøret, Kurt, Edith og jeg fik roet på Themsen alligevel. Og udover det, gik turen med udflugt til Windsor Palace, engelske pubs, middage med søde englændere og let shopping.

 

Men i år håber vi at stille med lidt flere roere, både i Special Invitation Race mod BA, men det kunne også være rart igen at stille op i nogle af de andre outrigger-løb og generelt bare have nogle hyggelige dage sammen i Staines.

 

Så kom frisk og tag med til England i weekenden d. 27.-29. juli, selve kaproningen er lørdag d. 28. juli 2018

 

Dorthe M. Jensen

 

staines.jpg