Status fra byggeudvalget

Til medlemsmødet den 28. august, hvor arkitekt Niels Jakubiak Andersen fremlagde dispositionsforslaget til nyt klubhus for BKC/SAS, var der stor opbakning til forslaget.

 

Forslaget går ud på at bygge 2 klubhuse i 2 etager med fælles trapper til 1. sal, fælles sauna, fælles terrasse, evt fælles træningslokale samt mulighed for at udnytte BKC/SAS klubstuer og omklædningsrum ved større arrangementer. Byggearealet for BKC er 375 m2 og SAS 432 m2.

 

Siden har vi sammen med BKC ansøgt København Kommunes klubhuspulje om 4 mio til nyt klubhus for BKC/SAS. Vi forventer svar fra kommunen senest 9. november.

 

Desuden har Roklubben SAS afholdt ekstraordinær generalforsamling for at få ændret vore vedtægter, en tilpasning for flytning af tilhørsforhold til Københavns Kommune som folkeoplysende forening. Roklubben SAS har nu ansøgt Københavns Kommune om godkendelse som folkeoplysende forening fra 1. januar 2018.

 

Lars fra BKC’s byggeudvalg har også hørt fra A.P. Møller Fonden. Vi har positiv respons fra A. P. Møller Fonden, som gerne vil se nærmere på projektet. 

 

Både BKC/SAS mangler stadig svar fra Københavns Ejendomme om forlængelse af lejekontrakt, som de nu har syltet siden 19/1-17. Vi har rykket flere gange.

 

Se flere tegninger i Roklubben SAS klubstue eller her (pdf).

 

 

Roklubben SAS byggeudvalg: Jan Hellesøe, Poul Jensen, Søren Uldall, Michael Olesen, Erik Nielsen.

 

nytklubhus.jpg