BRYGGE BLADET 6. APRIL

Stå til søs med SAS

Går du og drømmer om at være på vandet, se byen fra søsiden og få sjov og god motion sammen med gode klubkammerater? Roklubben SAS holder åbent hus for alle interesserede søulke

 

Søens folk hjælper landkrabber til rette i det våde element, når roklubben SAS holder åbent

hus.

Roklubben SAS holder åbent hus den 25. april klokken 19:00. Her kan du frit komme og stifte bekendtskab med rosporten – og måske opdage et hjørne af havnen, du ikke kendte til. Klubben tilbyder to gratis rolektioner, så nye roere får god tid til at snuse til, hvad rosporten går ud på. I roklubben er der mulighed for at ro i forskellige bådtyper. Det mest almindelige er at ro i inrigger, her ror man enten to roere og styrmand eller fire roere og styrmand. Rosæsonen begynder i april og slutter i oktober. Alle kan ro uanset alder, roklubben har medlemmer med stor aldersspredning. Der er rokursus tirsdage og torsdage klokken 17:30 til 20:30 i hele maj. Kurset afsluttes med en langtur i juni. – Kisser zSe mere på: www.roklubbensas.dk