De drog mod vest – Åbne Fynske Mesterskaber 2017

De drog mod vest - Åbne Fynske Mesterskaber 2017

De drog mod vest!
I går, lørdag d. 4. marts, var det tid til årets sidste ergometerstævne, Åbne Fynske Mesterskaber. Det blev afholdt i Middelfart og var noget helt andet end DM, som er det eneste ergometerstævne, jeg har overværet. Men et lille, godt stævne. Og for sådan en begynder, som mig, så var det mere trygt og overskueligt.
Emil og jeg var blevet tilmeldt og havde en lille samling søde mennesker, Susanne, Vibe og Michael, med til at heppe på os.

 

Emil var aller første deltager i hele stævnet. Og desværre den eneste, der turde tage kampen op med de 6000m.
Men med Susanne ved sin side, så gennemførte han i rigtig flot stil i tiden 20.16.2, med en gennemsnitlig SPM på lidt over 30, og kunne straks efter endt roning komme på podiet og få sin velfortjente guldmedalje.

 

Senere var det min tur til at få lidt mental oprejsning ovenpå min knapt så gode præstation til DM. Men denne gang var det kun 1000m, lidt mere overskueligt.
Jeg havde Michael ved min side, som gennem løbet huskede mig på at trække vejret og holde et godt tryk.
Vi var 4 damer i mit løb og jeg blev nr. 3 i tiden 3.54.5, hvilket jeg er meget tilfreds med. Jeg stillede dog stadig spørgsmål til mig selv undervejs om hvorfor jeg dog havde meldt mig frivilligt… Bagefter var jeg dog rigtig glad for at have gjort det.

 

Alt i alt en rigtig fin dag for Roklubben SAS’ udsendte – Måske vi kan lokke flere med næste år?

 

// Dorthe