Valther

Valther

Vores allesammens Valther er gået bort. Han døde 15.februar, omgivet af sine nærmeste. Valthers sidste aktivitet var at deltage i 4GP i Roklubben, så hans sidste bevidste øjeblikke lavede han det som han helst ville: at være aktiv i roklubben, som Vibe udtrykte det: “med robukserne på” Valther var et rigtig aktivt medlem af klubben, medlem siden 1952. Han nød at komme ud at ro, uanset om det var til kaproning, en hyggetur eller noget instruktion. I sidste sæson nåede han at ro over 800 kilometer.

 

Han har beklædt samtlige poster i bestyrelsen, måske lige bortset fra materialforvalter, og var til det sidste aktiv i GAS’ bestyrelse som kasserer. Vi vil savne hans gemytlige måde at være på, i det daglige men ikke mindst til festerne hvor han kunne bidrage med både taler, sang og munterhed.

 

Vore tanker er med Bodil, Vibe, Sika, Henrik og børnebørnene. Vi takker for den tid vi har måtte låne Valther

 

Æret være hans minde

 

bisættelsen finder sted:

 

Korsvejens Kirke i Kastrup

onsdag 22.februar kl 14